De nou x aquí…

L’altre dia, al CCCB, Amin Maalouf va dir una cosa ben certa (en realitat en va dir més d’una, però això és una altra història): la nostra època, tot i ser la de les coses ràpides, la de la immediatesa, s’entossudeix en fer-ho tot beeeeen complicat. En el món de la universitat, per exemple, entre una idea i la seva posada en pràctica hi ha un perillós obstacle: la immensa burrocràcia que ens paralitza i que converteix massa sovint el nostre treball en una maledicció que a Sísif li semblaria horrorosa. Què cal fer? Queixar-nos mentre fem un cafè? Potser ha arribat l’hora de passar a l’acció. I això pot ser tan senzill com no perdre els espais que considerem nostres, que ens donen plaer, que ens fan sentir que cada dia val la pena. Com les entrades en un bloc personal. Així que aquí estic, de nou, per informar de cultura, de vida universitària, de les coses que em criden l’atenció. 
I una de les coses que em crida l’atenció ara mateix és que properament hi haurà eleccions a la Universitat de Barcelona. Si voleu informació sobre el tema, el bloc de la Victòria Girona és un bon lloc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: