Una mica d’autobombo…


Està oberta la preinscripció i la matrícula per al màster oficial “Construcció i Representació d’Identitats Culturals” de la Universitat de Barcelona, desenvolupat dins del marc de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). El màster ofereix una formació avançada en la definició i l’anàlisi dels processos de construcció d’identitats culturals i de les seves representacions en la literatura, el cinema, el teatre i altres mitjans, des d’una perspectiva plenament intercultural i plural.

El proper dimecres 25 de maig (a les 11.30), com a cloenda del curs 2010/2011 la Najat El Hachmi impartirà la conferència “Escriptura integrada”. Lloc: aula Capella de la Facultat de Filologia de la UB.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: