Món àrab i cinema: Palestina

El cinema és una manera més de percebre la realitat del món. El problema és que les pel·lícules que es roden a països àrabs difícilment tenen distribució a casa nostra. Els darrers temps, però, mostren una situació que tendeix a la millora i aconseguir films en DVD ja no és tan complicat com abans. També es passen films a les sales comercials i s’hi dediquen festivals, conferències…

El novembre de 2008 el director Kais al-Zubaydi va fer una conferència sobre Palestina en el cine, a Casa Árabe (Madrid). A vegades sap greu no tenir el do de la ubiqüitat, però internet, un cop més, ens ajuda a aconseguir-ho.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: