Jalogüín

Parlar anglès a NY pot ser força difícil. La majoria dels serveis de cara al públic tenen treballadors latinos.  Tot i això, si a tot el món se celebra -cada vegada amb més intensitat- el Halloween, no és d’estranyar que per aquí tanta gent s’hi apunti. I com menys blancs, quasi millor. La part infantil “trick or treat” és àmpliament seguida i moltes cases deixaven ben clars els senyals (teranyines, esquelets i lanterns fetes amb carbasses) de voler participar i patir la suposada amenaça. Els crits de la canalla, però, fa que el somriure no es desenganxi dels llavis.
El carrer 69 de l’UWS (Upper West Side), sense cotxes per una estona, es va convertir en un guirigall de famílies i nens. Un ambient molt diferent de la gran Parade que tenia lloc més al centre de Manhattan i on els adults eren els protagonistes. En els carnavals, cada ciutat mostra com és la seva gent. Aquí, a més de les moltíssimes bruixes sexis, el que hi havia més eren disfresses inspirades en personatges de Disney o Hollywood. Ai. 
El millor, però, va ser un executiu que sortia de la feina, seriós, seriós, amb unes banyes de cérvol al cap.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: