Preinscripció oberta per al màster "Construcció i Representació d’Identitats Culturals"

S’obre la preinscripció per al proper curs 2012-2013 del Màster oficial “Construcció i Representació d’Identitats Culturals” de la Universitat de Barcelona, desenvolupat dins de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). El màster ofereix una formació avançada en la definició i l’anàlisi dels processos de construcció cultural de les idees -inclosa la idea d’identitat- i de les seves representacions en la literatura, el cinema, el teatre i d’altres mitjans. Així mateix, tracta qüestions de recepció, traducció i gestió cultural en el context de les cultures plurals i en constant transformació que configuren el món actual.
Més informació: aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: