Todos vós sodes capitáns

Ara ja fa una mica més d’un any, vaig escriure una entrada on recomanava Todos vós sodes capitáns, una producció de Zeitun films. No voldria ser pesada, però després de gaudir de tota la peli més una presentació/debat amb el director, Oliver Laxe, insisteixo: no us la perdeu! La fan als Cinemes Girona.
Atenció: aquesta peli no és exactament un documental. Qui tingui ganes d’anar a veure com de malament viuen els pobrets orfes marroquins i la gran capacitat que té el cinema per canviar la seva vida… mmmm. En tot cas, sempre és bo preguntar-se què és la veritat per algú que apropa la càmera per mostrar una realitat: no és un gest innocent i l’Oliver Laxe ho deixa ben clar. Sobre perspectives, sobre mirades… per a tots aquells a qui ens agrada el cinema i hi creiem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: