27 M Barcelona

M’ofereixo per ensenyar a llegir. No cobraré, ho faré de forma voluntària. Una expressió, diguem-ne, de civisme ciutadà. Ja sabem que l’analfabetisme està quasi eradicat del nostre país, però encara hi ha gent que viu a l’obscuritat… La primera paraula que treballarem a l’aula serà “indignació”, la segona, “pacífica” i la tercera, “revoltar-se”. Noms, adjectius, verbs… s’ha d’aprendre de tot! Una mica més endavant… les preposicions: “amb” i “contra”. Si, sí, ja ho sé… donen per a moltes sessions.
Posaré la meva oferta a facebook i a twitter… també als taulells d’anuncis dels mossos, dels partits polítics, institucions… Sincerament, seria de molta utilitat per a un gran nombre de persones (hauria de dir “responsables” tot i que sovint la seva actuació sigui força irresponsable -uf! aquesta paraula també em prendrà més d’una sessió!-). És un problema d’iniciació a la lectura. Bé, això crec. A no ser que tothom sàpiga llegir perfectament la situació i, simplement, no hi hagi cap mena d’intenció d’escoltar la gent indignada.
Bé, en tot cas, mentre no començo les classes presencials, qui vulgui pot anar escalfant motors amb la lingüística cognitiva (gràcies Laura! ;-)) :

Trobareu més informació a acampadaBCN.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: