Vint anys de SCHCT

El 27 de maig de 2011 la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica compleix 20 anys!! És un motiu de felicitació i també d’agraïment a totes les persones que ho han fet possible.
Moltes i bones coses duu a terme aquesta filial de l’IEC, que es caracteritza per tenir uns associats força hiperactius. Entre les seves activitats habituals s’hi poden comptar Col·loquis, Escoles de Primavera, Trobades, Jornades sobre Història de la Ciència i Ensenyament, i Jornades d’Història de l’Astronomia i de la Meteorologia. Eps! Que també hi ha un premi per a treballs de recerca de batxillerat (Premi Antoni Quintana i Marí) i una revista científica, Actes d’Història de la Ciència i de la Tècnica.
En constant evolució (seria impossible una altra cosa), ara comptem amb una nova eina de comunicació. El bloc de la SCHCT, l’Ictineu, ens permetrà establir una relació encara més dinàmica entre tots aquells que ens interessem per la història de la ciència.
I, com no, per si voleu fer-vos socis, aquí teniu la butlleta d’inscripció. 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: