La reforma constitucional a Egipte

Aquests dies hi ha un debat important sobre la constitució a Egipte, ja que demà dissabte (19/03/2011) es vota, precisament, la reforma de la carta magna. Els partidaris del no són nombrosos i argumenten que el país necessita una constitució nova i democràtica, no un lleuger maquillatge de la vigent.
A la pàgina Jadaliyya (versió en anglès) hi veureu l’argumentari detalladament exposat. Ah! És realment una bona pàgina per obtenir informació sobre tot el que està relacionat amb les “revoltes àrabs”. Per saber qui són: about.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: