Blogs

La informació “sobre el terreny” és important. Més encara el fet que aquesta informació sigui generada pels protagonistes de la història. Els blogs fa temps que ens ofereixen una veu que si no escoltem és perquè no volem. Fa uns anys, a la guerra del Líban del 2006, va sorgir Zena el Khalil amb el seu beirut update (la versió novel·lada, Beirut I love you, està traduïda al castellà).
Avui, doncs, es tracta d’oferir unes quantes adreces escrites per egipcis, però també jordans, marroquins, mauritans, saudites… Aquesta tongada està en anglès: no hi ha excusa per ignorar què pensa aquesta famosa joventut àrab:
i unes reflexions sociològiques per acabar: Mohammed A. Bamyeh
A partir d’aquesta brevíssima col·lecció es pot anar saltant… fins l’infinit -o quasi-. De tota manera, si coneixeu algun blog o pàgina que considereu imprescindible, només cal que aneu fent engreixar la llista. Gràcies per endavant.
Continuarà… mentrestant… Oum

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: