El temps i la música

Fa uns dies vaig tornar a escoltar ràdio 3 i va ser tot un viatge. Un viatge en el temps per anar a parar al mateix lloc: una mica com a tornar a casa. La ràdio és un fenòmen de comunicació curiós i acaba formant part de l’educació sentimental. “Cuando los elefantes sueñan con la música” de Carlos Galilea o “Discópolis” de José Miguel López han estat i són bones aules on alliçonar les orelles. Com dirien en anglès … “Prick up your ears“! que és també el títol d’una bona película de Stephen Frears sobre la joventud del dramaturg Joe Orton.

Gràcies a López, he descober a Andreas Prittwitz… quina meravella! Aquí teniu una versió de “Las tres morillas”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: