Bones iniciatives

Divendres i dissabte passat (14 i 15 de maig) han tingut lloc, a Cocentaina, les XIV Jornades de la Curie organitzades per l’AEFIQ-Curie. Aquesta és una associació per a l’Ensenyament de la Física i de la Química que agrupa, principalment -que no exclusiva-, professors de secundària del País Valencià. És molt reconfortant veure gent apassionada per la docència, sobretot si pensem que el sistema en què estem immersos no és gaire motivador ni per docents ni per discents. El col·lectiu de la Curie no perd l’entusiasme (14 jornades en són una prova sòlida) i lluny de llençar la tovallola, segueixen compartint experiències. Fantàstic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: