Ciències de la informació

És la informació una ciència? Diverses? Potser sí, però el que és segur és que s’està convertint en una professió per aquells que volen estar informats. Cal deixar de llegir en paper? No, no cal. En diaris com el clàssic El País es poden llegir bons articles, com el de Goytisolo sobre orient i occident. A Revista de Libros Jorge Bustos fa poc reflexionava, precisament, sobre què vol dir el periodisme a dia d’avui.

Però són moltes les fonts d’informació que han sorgit i que utilitzen internet com a plataforma de difusió: Kaos en la red (vegeu l’article sobre les fosses comunes a Colòmbia), Sin Permiso o Son de Tambora són alguns exemples. També La Haine (que utilitza com a lema el títol del film de Mathieu Kassowitz).

Remeneu, busqueu i, això sí, que una onada no us arrenqui l’esperit crític enmig d’aquest mar d’informació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: