Drets Humans

El dia 10 de desembre es commemora el dia dels Drets Humans (declarats el 1948, podeu consultar el text complet, tan bonic i utòpic com el primer dia). Per això s’han posat en marxa algunes campanyes, com ara la d’Amnistia Internacional a Catalunya.

A l’article 25 es fa referència al dret a la salut, que inclou el dret a gaudir de salut mental i el dret a l’aigua. Ambdós drets són ben escassos a Gaza, per això és important la tasca que s’està fent des de la Fundació Congrés Català de Salut Mental (CCSM) en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona: la realització d’un documental sobre la Salut Mental a Gaza en seria només una mostra. Altres activitats, com la taula rodona sobre Els reptes de la situació humanitària a la franja de Gaza, han de servir, també, per tal que no ens oblidem d’aquesta realitat tot i que no ens l’ensenyin cada dia als informatius de la tele.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: