Setmama de la ciència

Foto: R. Rius

Del 13 al 24 de novembre s’ha celebrat la Setmana de la ciència en l’edició del 2009. Ha estat un temps farcit d’activitats i alguns dels membres de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica (SCHCT) hem estat prou atrafegats.

L’any 2009 se celebren (mmm, que això s’acaba!) diverses commemoracions.

Per exemple, és l’Any de l’astronomia (en record dels 400 anys de la primera observació de Galileu Galilei amb el telescopi). En aquest context, se situa la conferència magistral que vaig pronunciar a l’IEC, tot fent un resum de l’aportació dels científics andalusins (Xornal Galicia).

Però també és l’Any Darwin i, en aquest cas, cal tenir molt en compte la magnífica exposició que ha comissariat Víctor Navarro.

… Encara n’hi ha més! No podem pas oblidar l’Any Monturiol. Antoni Roca ha treballat incansablement en multitud d’actes, així com també en exposicions. Carles Puig, d’altra banda, ha fet les seves aportacions: unforgettable la presentació al Parlament. Si voleu més informació, podeu llegir la seva revisió historiogràfica escrita a “quatre” mans.

I posats a no oblidar, és clar, seria imperdonable passar per alt la VI Jornada Memorial Democràtic a la UPC (notícia al Periódico)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: