Blogs i blogs i Haifa Zangana

Les possibilitats d’internet són infinites, només cal gaudir de vides infinites per estar al cas de tot… I el món dels blogs no n’és una excepció. Ahir el blog Palestinian Pundit (A site for analysis of Palestinian politics and the posting of relevant articles) celebrava el seu tercer aniversari.

El 16 de març publicaven una entrevista amb l’escriptora -artista, millor- iraquiana Haifa Zangana. És interessant de seguir les opinions d’aquesta dona combatent i compromesa que va estar a la presó en època de Saddam. Per exemple, a Words Without Borders s’hi inclou un article sobre ella, però com que col·labora amb al-Quds setmanalment i amb The Guardian ocasionalment, els seus articles són molt fàcils de trobar. No tant els seus llibres, que no han estat traduïts al català o castellà encara.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: