Renovacions i comiats

Carles Puig, Assumpció Català i Mònica Rius
IEC, 12/6/9 Foto de M. Piqueras

El dia 12 de juny es va celebrar l’assemblea anual de socis de la Societat Catalana d’Història de la Ciència i de la Tècnica (filial de l’Institut d’Estudis Catalans). Va sortir escollit una nou consell directiu del qual en sóc la presidenta, fet que suposa tot un repte.

Aquell dia va ser el darrer que vaig tenir el plaer de compartir amb la Dra. Assumpció Català i Poch, ja que va morir el passat divendres 3 de juliol. Una dona pionera i mestre per a molts. Nascuda l’any 1925, va estudiar matemàtiques a la UB i exercí la docència universitària des de 1952.

La seva activitat no va cessar fins al darrer moment: va presentar, per exemple, una comunicació el novembre del 2008 a la X Trobada de la Ciència i de la Tècnica a Lleida. L’any 2009 la Generalitat li va atorgar la Creu de Sant Jordi.

Sempre la recordarem amb la seva mirada inquieta i el somriure amable.

One thought on “Renovacions i comiats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: